Lohjan Rauhanyhdistys

Kuuntele seuroja sunnuntaisin klo 15

Ajankohtaista - tilaisuudet ainoastaan netin kautta 31.3.2021 asti

• Seurat ja muut tilaisuudet järjestetään nettilähetyksinä

• Raamattuluokat järjestetään nettiraamattuluokkina

• Pyhäkoulut järjestetään nettipyhäkouluina

• Katso tarkemmin nettisivujen toimintakalenterista

Tervetuloa seuroihin!

Lohjan Rauhanyhdistys ry järjestää seuroja ja muita tilaisuuksia, joiden keskeisin sanoma on saarna syntien anteeksiantamisesta. Yhdistyksen tilaisuuksiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita.

Seuroja järjestetään Lohjan toimitalon lisäksi säännöllisesti Vihdin seurakuntatalolla ja Nummelan kirkossa. Läntisen Uudenmaan muissa kirkoissa seuroja on noin kerran vuodessa. Tarkemmat ajankohdat löytyvät toimintakalenterista.

Rauhanyhdistykset ovat vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen paikallisyhdistyksiä. Lisätietoja vanhoillislestadiolaisuudesta ja rauhanyhdistysten toiminnasta saa osoitteesta rauhanyhdistys.fi

Jeesus käski meidän saarnata kansalle ja todistaa, että juuri hänet Jumala on asettanut elävien ja kuolleiden tuomariksi. Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen, saa hänen nimensä voimasta syntinsä anteeksi. (Ap.t. 10:42-43).

Toimintakalenteri