Lohjan Rauhanyhdistys

Kuuntele seuroja sunnuntaisin klo 15 klikkaamalla tätä linkkiä.

Ajankohtaista!

Sunnuntain 19.9. seuroihin tulevia pyydetään ilmoittautumaan. Seuroihin voidaan ottaa enintään 150 henkilöä.

Pyydämme valitsemaan osallistuuko

1) lasten seuroihin 14:00 (Lasten seurat täynnä!)

2) seuroihin 15:00.

Jos haluat osallistua kumpaankin tilaisuuteen, täytä ilmoittautumislomake kaksi kertaa.

Seuroihin voi osallistua 150 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tarkista seurojen ilmoittautumistilanne alapuolelta, ja ilmoittaudu alla olevasta painikkeesta.

Seurat järjestetään Rauhanyhdistyksellä ja netissä. Katso ajantasainen ohjelma Toimintakalenterista 👇

Tervetuloa seuroihin!

Lohjan Rauhanyhdistys ry järjestää seuroja ja muita tilaisuuksia, joiden keskeisin sanoma on saarna syntien anteeksiantamisesta. Yhdistyksen tilaisuuksiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita.

Seuroja järjestetään Lohjan toimitalon lisäksi säännöllisesti Vihdin seurakuntatalolla ja Nummelan kirkossa. Läntisen Uudenmaan muissa kirkoissa seuroja on noin kerran vuodessa. Tarkemmat ajankohdat löytyvät toimintakalenterista.

Rauhanyhdistykset ovat vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen paikallisyhdistyksiä. Lisätietoja vanhoillislestadiolaisuudesta ja rauhanyhdistysten toiminnasta saa osoitteesta rauhanyhdistys.fi

Jeesus käski meidän saarnata kansalle ja todistaa, että juuri hänet Jumala on asettanut elävien ja kuolleiden tuomariksi. Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen, saa hänen nimensä voimasta syntinsä anteeksi. (Ap.t. 10:42-43).

Toimintakalenteri

Lohjan Rauhanyhdistyksellä järjestettävät seurat ovat kuunneltavissa netin kautta. Seurat järjestetään pääsääntöisesti sunnuntaisin kello 15.00 ja 16.30 alkaen. Kuuntelulinkki on tämän sivun yläosassa.